Szatnia w firmie branży spożywczej
Uzyskane przez klienta korzyści:
- higiena pracy
- łatwe utrzymanie czystości
- elastyczność rozwiązania
- rozwiązanie problemu dużej ilości kluczy przypisanej do jednego pracownika
Branża:
produkcja słodyczy
Cel projektu:
oddzielenie odzieży prywatnej od odzieży roboczej
wydzielenie miejsca na przechowywanie śniadań poza szatnią
duże wymogi higieniczne
Wdrożone rozwiązanie:
– oddzielna szatnia na odzież wierzchnią i oddzielna na odzież roboczą
– każda z szatni wyposażona w szafy ubraniowe z daszkami oraz na nóżkach zapewniające łatwe utrzymanie czystości
– każda szatnia wyposażona w ławki będące integralną częścią każdej szafy – dzięki temu można łatwo zmienić ustawienie szaf
– każdy pracownik posiada jeden i ten sam klucz do przypisanej mu komory w szafie w szatni na odzież wierzchnią, do komory w szatni na odzież roboczą i do szafki śniadaniowej – zamiast 3 kluczy nosi tylko 1 klucz
– kolorystyka szatni odpowiadająca czystemu środowisku pracy